Ravit
V86, Solvalla & Åby
Keskiviikko 29.04. klo 21:30

Tiistain ajot eivät valitettavasti tuoneet osumia, joten katseet kohdistetaan eteenpäin. Keskiviikkona Ruotsissa kisaillaan V86, joka ajetaan kahdella radalla lähtöjen nopean läpiviennin mahdollistamiseksi. Kisat ajetaan tällä kertaa Tukholmassa Solvallan radalla sekä Göteborgin kupeessa Åbyn ravipyhätössä. Ensimmäinen 86-lähtö käynnistyy klo 21:30 Suomen aikaa. Luvassa on tiivis laadukkaiden ravilähtöjen kimara, joka on mainiota ajankulua muutamalla petsillä ryyditettynä.

V86, lähtö 2: #3 Carisma Sisu

Solvallan tammalähdön suosikkina on ansaitusti Alessandro Gocciadoron Italian tuliainen Visa As. Pelimielessä lähdön mielenkiintoisin hevonen on kuitenkin Carisma Sisu. Petri Salmelan tallista kilpaileva tamma ei ole mikään voittokone, mutta se on sitkeä ja todella varma suorittaja. Tamman on ilmoitettu starttaavan ilman kenkiä, kuten kuun alussa Solvallassa, jolloin Carisma Sisu teki neljännestä parista ulkoa todella upean kirin ja lipui lopulta kolmanneksi. Keskiviikkona kolmospaikalta on luvassa suotuisa juoksu ja ostan Ulf Ohlssonin kanuunakunnossa kisaavalle ajokille sijapeliä hyvällä mielellä.

V86, lähtö 6: #1 Piece Of Rock

Juha Utala lähti viime kuun vaihteessa kokeilemaan siipiensä kantavuutta Ruotsin puolelle. Keskiviikkona aikansa Kriterium-kolmonen Piece Of Rock tekee Ruotsin debyyttinsä. Ruuna kärsi välillä hankosidevammasta, mutta on ehdottomasti luokkahevonen. Viimeisimmässä Suomen startissa maaliskuussa Utala ei lähtenyt viimeisellä takasuoralla parijonosta kiriin, eikä Piece Of Rock lopulta saanut missään vaiheessa kiritilaa. Niinpä tuon startin voi unohtaa.

Ykkösradalta on luvassa mieluinen reissu. Lähdössä erottuu suosikkipari Empire Garbo – Valley Brodde, mutta muutoin seura ei hirvitä. Ruotsalaisille tuntematon valjakko on peleissä täysin sivuutettu, joten sijakertoimestakin on odotettavissa reipas. Tähän lähtöön voi siis vetää sijapeliä sinivalkoisin silmälasein.

V86, lähtö 8: #2 Arden Wise As

86-pelin päättää 3140 metrin ryhmä, jossa alustavan pelijakauman perusteella niukkaakin niukempana suosikkina on Alessandro Gocciadoron toinen Italian menopeli Arden Wise As. Alkuvuoden Vincennesin starttien perusteella kyseessä on todella jaksava täryjyrä, joka saa rattailleen huippukuski Björn Goopin. Kolmivuotiskaudella ori näytti Ruotsissa kykyjään mm. Breeders Coursen finaalissa.

Jos Arden Wise Asilla on tauon jälkeen heti henget auki, odotan siltä keskiviikkona vahvaa suoritusta. Lähdön toisen pelisuosikin Indy D:n lähtöpaikka on ulkona, enkä pidä sitä luokaltaan aivan italialaisorin veroisena. Niinpä pelivalintana illan päätöslähtöön on Arden Wise Asin voittaja. Sen jälkeen katseet käännetäänkin vappuaatoksi pohjoiseen kohti Bodenia.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS