Supertähti Tom Bradylla outo – muttei ihan uusi – ongelma: ”En edes tiedä miten stadionille pääsee”

© Kuva: Getty Images

Kaksi vuosikymmentä legendaarista taivalta New England Patriotsin riveissä on jättänyt jälkensä pelinrakentajaässä Tom Bradyyn. Amerikkalaisen jalkapallon supertähti yrittää nyt ”uutta alkua” Tampa Bay Buccaneersin riveissä.

Brady on jo nyt havainnut, että se kaikki mikä tuli selkäytimestä vuosien varrella, ei enää käykään ihan niin yksinkertaisesti. Pelaamaan pääsy vaatii vähintään navigaattoria.

– Tällä hetkellä minulla ei ole aavistustakaan siitä miten pääsen Raymond James Stadiumille tai missä pukuhuoneet ovat, Brady viittasi ”Bucsin” kotistadioniin The Players’ Tribunessa.

– Enkä tiedä sitäkään kuka missäkin istuu pukukopissa.

Uusi seura tarkoittaa kaikin puolin uusia kuvioita.

– Erilaistahan se on – se on täysin selvää. Toiset valmentajat, toiset kanssapelaajat, toisenlainen [harjoitus]ohjelma.

Ongelma ei kuitenkaan ole Bradylle aivan uusi. Kalifornialaissyntyinen mies ei aikanaan vuonna 2000 Patriotsin kanssa sopimusta tehdessään tiennyt tarkalleen missä ”New England” edes on. USA:n koilliskulman osavaltioista koostuva alue oli melkoinen valkoinen läikkä Bradyn sisäisellä kartalla.

– Draftin jälkeen lensin idän suuntaan. Emme laskeutuneet Bostoniin, vaan Providenceen [Rhode Islandilla]. Sen jälkeen jatkoimme vanhalle Foxboro Stadiumille. Oli huhtikuun puoliväli, Brady muistelee.

– Ne ensimmäiset viikot… Muistan kuinka yritin päästä sisälle paikkakuntaan, josta en tiennyt, että siitä tulee kotini kahdeksi vuosikymmeneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.