Therese Johaug rikkoi koronavirusrajoitusta miehensä kanssa – ”Hän on valmis ottamaan vastaan minkä tahansa rangaistuksen”

© Kuva: Getty Images

Tähtihiihtäjä Therese Johaug ja hänen miehensä Jakob Hoff rikkoivat kotimaassaan Norjassa koronaviruskriisin takia asetettuja rajoitetteita, kertoo VG.

Pariskunta on kirjoilla Oslossa, mutta jäivät Hoffin mökille Lillehammerin seudulle. Lääkärinä myös Lillehammerissa työskentelevä Hoff oli kuitenkin hankkinut kaupungilta luvan jäädä mökilleen vedoten siellä hoitamaansa virkaan.Lupa ei ole kuitenkaan voimassa, sillä Sjusjøen ei sijaitse Lillehammerin kunnassa vaan Ringsakerin kunnan alueella.

– Johaug pystyy tietenkin tekemään omat päätöksensä ja on valmis ottamaan vastaan minkä tahansa rangaistuksen. Minä olen kuitenkin se, joka pyysin häntä (Johaugia) tulemaan avukseni vakuuttaen kaiken olevan kunnossa, Hoff kertoi VG:lle sähköpostitse ottaen syyn niskoilleen.

Hoffin mukaan pariskunta on lahjoittanut rikesakkoa vastaavan määrän, 15 000 Norjan kruunua eli noin 1 300 euroa Punaiselle ristille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.