Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ja Green Bay Packersin legenda Brett Favre on jättänyt jo pelikentät, mutta karanteenimääräykset koskevat toki häntäkin muiden tavoin. Favre oli loppuviikolla CBS Sportsin haastattelussa – etänä – ja huomiota kiinnittivät ennen kaikkea tähtipelaajan oranssit hiukset.

”Syylliseksi” Favre osoittaa oman tyttärensä ja tämän kaksi kaveria. Kvartetti yritti saada aikaansa kulumaan karanteenissa ja tyttökolmikko vei legendaarista pelinrakentajaa niin sanotusti 6-0.

– Tyttäreni ja kaksi hänen luokkakaveriaan ovat olleet täällä karanteenissa ja ehdottivat: ”Hei isä, tehdään TikTok”, Favre kertasi.

Alkuun Favre yritti imitoida tansseja suositun sosiaalisen median kanavan mukaan, mutta oli tässä omien sanojensa mukaan ”kamala” ja jotain muuta piti keksiä.

– Puheeksi tuli värjätyt hiukset ja sanoin ”Olkoon, värjätkää hiukseni”. Ei minulla ole nyt muutakaan mitä voisin tehdä. Lisäsin kuitenkin: ”Olemme karanteenissa. Kutsukaa minua hulluksi”.

Luonnostaan hopeanharmaat hiukset omaava Favre oli tarkoitus ensin blondata, mutta tämä ei onnistunut, joten oranssi oli seuraava vaihtoehto.

– Ensi viikolla saatan siirtyä pinkkiin, joten pysykää kuulolla, Favre heitti.

CBS Sports HQ

@CBSSportsHQ
What if we told you that this interview involved an orange-haired Brett Favre talking about TikTok?