Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa show pyörii, vaikkei kehään juuri tällä hetkellä päästäkään. Tapetilla ollut ”mestari vastaan mestari” eli Anthony Joshuan ja Tyson Furyn kohtaaminen näyttää taas kerran olevan askelen kauempana.

Furyn seuraavaksi vastustajaksi on kaavailtu julkisuudessa uusintaottelussa myös Deontay Wilderia, mutta promoottorilegenda Bob Arum ei lämpene tällekään idealle. 88-vuotias legenda uskoo Furyn otteluvan seuraavan kerran USA:ssa ja ”vähemmän” suuressa ottelussa.

– Se riippuu monesta seikasta, mutta yksi asia on varma: Fury kuuluu USA:han. Hän on saanut sinne aivan valtavan, valtavan yleisön. Jos matkustuskielto puretaan tai sitä kevennetään, tuon hänet tänne ottelemaan vähemmän rahakkaan ottelun kuin Wilderia vastaan, Arum sanoi World Boxing Newsille.

– Ehkä voimme järjestää myös Wilder-ottelun. Meidän pitää kuitenkin saada se jotenkin rahoitettua, Arum viittasi tilanteeseen, jossa ottelu saatetaan joutua käymään ilman yleisöä.

Isosta ottelusta Joshuaa vastaan Arumilla oli varsin sarkastinen kommentti.

– Oli paljon puhetta, että se järjestettäisiin Saudi-Arabiassa, mutta öljyn hinnan ollessa miltei nollassa miten saudeilla on varaa isoon tapahtumaan?