”Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin pitäisi painua s…nan eläkkeelle” – Tony Ferguson uhoaa ennen yön UFC-ottelua

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Sunnuntain vastaisena yönä Tony Ferguson nousee UFC 249 kehään Justin Gaethjea vastaan. Ennen kamppailua Ferguson muisti lajin kahta suurnimeä Conor McGregoria ja Khabib Nurmagomedovia toivottamalla molemmille hyvää matkaa eläkkeelle.

Fergusonin oli alun perin määrä kohdata Nurmagomedov, mutta koronarajoitukset veivät tämän jumiin Venäjälle ja Gaethje nousi korvaajaksi. Ferguson ei juuri arvostusta Nurmagomedovin suuntaan tuhlaillut.

– P…at Khabibista, minä olen nyt tositoimissa. Puolustan vyötäni nyt kolmannen kerran ja tämä on oikea vyö, ei mikään väliaikainen titteli. Tämä taistelu on todellisesta mestaruudesta, tämä p…a on vain mestareille, kaveri, Ferguson pauhasi The Sunin mukaan.

Osansa sai myös Conor McGregor.

– Hän ja McNuggets [McGregor], heidän pitäisi molempien painua s…nan eläkkeelle. Ainoat oikeat miehet tuolla tulevat olemaan minä ja Justin Gaethje.

Osansa Fergusonin katkeruudesta selittänee se, että hänen on ollut määrä kohdata jompikumpi kaksikosta jo muutamaankin kertaan, mutta ottelut ovat eri syistä aina siirtyneet.

UFC 249 ilta näytetään Viaplayn lisäksi Viasat Urheilu -kanavalla! Tapahtuma alkaa Suomen aikaan kello 5:00 sunnuntai aamuna ja se huipentuu kevytsarjan mestaruusotteluun. Selostamossa Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!