Koronatilanteen edetessä ympäri maailman, mutta eritoten Yhdysvalloissa on alkanut nousta esiin mielipiteitä, joissa koko korona leimataan huijaukseksi. Tällainen on tietysti helppoa seuduilla, joissa infektioiden määrä on vähäinen, mutta kaikkialla näin ei ole.

UFC-tähti Khabib Nurmagomedovia painaa huoli valmentaja-isänsä vakavasta tilasta koronatartunnan ja sydänleikkauksen jäljiltä, mutta hän ehti ottaa vahvasti kantaa myös pandemian kieltäjiin ja teki sen vahvan esimerkin kautta.

– Omassa kylässäni yli 500 ihmistä sairastui hengitystieoireisiin kerralla. 11 kuoli ja kymmenet muut olivat sairaalassa, Nurmagomedov kertoi Daily Expressin mukaan.

– Naapurikylässä 14 ihimistä kuoli yhden yön aikana, eikä ollut tarpeeksi aikaa haudata heitä.

Nurmagomedov päätti viestinsä tylyyn kuittiin niille, jotka väheksyvät koronavirusta.

– Olen pahoillani etten ole yhtä fiksu kuin te.