Salibandyliiton toiminnanjohtajana elokuusta 2015 työskennelleen Kari Lampisen viimeinen työpäivä konttorilla on perjantai 15.5.2020.

Kari Lampisen lähdöstä uutisoitiin maaliskuun alussa: Toiminnanjohtaja Kari Lampinen jättää Salibandyliiton.

Lampisen jälkeen toiminnanjohtajaksi hyppää 16.5.2020 alkaen yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen. Hänen pestinsä toiminnanjohtajana on väliaikainen. Kinnunen hoitaa sekä yhteiskuntasuhdejohtajan että toiminnanjohtajan tehtäviä.

– Elämme poikkeuksellisia aikoja, jotka huojuttavat liikuntajärjestökenttää siinä missä koko muuta ympäröivää yhteiskuntaammekin. On tärkeää, että Salibandyliiton toiminta rullaa vakaasti ja päämäärätietoisesti eteenpäin. Haluamme olla auttamassa seurojamme ja varmistamassa heidän ja sitä kautta koko lajin elinvoimaisuuden myös jatkossakin. Merkittävässä roolissa näissä on liiton osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, Jari Kinnunen kommentoi ja jatkaa:

– Haluan omalta osaltani varmistaa, että uusi valittava toiminnanjohtaja pääsee astumaan vakaaseen, innostuneella tekemisen meiningillä lastattuun laivaan ja luotsaamaan liittoa menestyksekkäästi kohti tulevaisuutta.

Kinnusella on vankka kokemus Salibandyliiton johtamisesta, sillä hän toimi lähes 20 vuoden ajan (1996–2015) Salibandyliiton toiminnanjohtajana. SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kinnunen oli vuodet 2006–2013. Yhteiskuntasuhdejohtajana hän on toiminut vuodesta 2015 lähtien.

– Hallitus näki, että Jari kokemuksellaan on oikea henkilö johtamaan Salibandyliittoa siirtymävaiheessa. Uusi toiminnanjohtaja on jo valittu ja hänen nimityksestään kerromme ensi viikolla, Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen kommentoi.

Lähde: Salibandyliiton tiedote