Tokion olympialaisten siirtäminen vuotta myöhemmäksi kesälle 2021 on muokannut monen urheilijan ohjelmaa. Osalle se on merkinnyt päätöstä myös uran jatkamisesta vuodella ja tähän joukkoon kuuluu todellinen veteraani, 44-vuotias yhdysvaltalainen beach volley -pelaaja Jake Gibb.

Gibb on parinsa Taylor Crabbin kanssa saanut hyviä tuloksia ja on viimeisissä 12 maailmankiertueen kisassa sijoittunut kymmenen kertaa kymmenen parhaan joukkoon voittaen osakilpailun Meksikossa marraskuussa. Voitto nosti Gibbin kaikkien aikojen vanhimmaksi palkintopallisijan maailmankiertueen turnauksessa saavuttaneeksi pelaajaksi.

– Minulla on päivä merkittynä. 2021 tämä loppuu. Minun piti lopettaa tähän vuoteen, mutta pelaan nyt vielä yhden vuoden. En vain voi jättää Tayloria tyhjän päälle, Gibb sanoi Inside The Sportsille.

– Ja pääsen pelaamaan lajia, jota rakastan, vielä yhden vuoden.

Mikäli kaksikko selvittää tiensä Tokioon, Gibbistä tulee samalla vanhin koskaan olympialaisissa pelannut beach volley -pelaaja. Hän on aiemmin ollut mukana niin 2008, 2012 kuin 2016 kisoissa ja saldona on kaksi viidettä sijaa.