Ammattilaispainin suuriin nimiin kuuluva Dwayne Johnson siirtyi WWE-ympyröistä näyttelijäksi ja tunnetaan nykyisin varmaan jo paremmin koko nimellään kuin aikanaan painija käyttämällään nimellä ”The Rock”. Hän vetäytyi varsinaisesti painista jo vuonna 2004, mutta nyt uusi sukupolvi astuu näyttämölle, kun tytär Simone on solminut ensimmäisen WWE-sopimuksensa.

Simone Johnson ehti jo pidempään olla mukana harjoittelemassa, mutta saattoi solmia ensimmäisen sopimuksensa vasta alkuvuonna täytettyään 18 vuotta.

– Tämä ihan räjäyttää tajunnan. Ennen kaikkea tämä on iso kunnia, tyttäreni haluaa seurata jalanjälkiäni, Isä-Johnson hehkutti The Tonight Showssa.

– Mutta vielä tärkeämpää… jalanjälkien seuraaminen kuulostaa kliseeltä, mutta hän todella haluaa luoda uran ja raivata oman polkunsa, mikä on erittäin tärkeää.

Simone on ollut käytännössä jo pari vuotta ammattipainija, vaikka virallisesti on sitä vasta nyt.

– Hänestä tuli historian nuorin harjoittelija 16-vuotiaana. Hän teki silloin jo töitä p…e ruvella tarkasti seurattuna kehässä, häntä heiteltiin ympäriinsä ja kaikki ne kolhut ja mustelmat, jotka kuuluvat ammattilaispainiin. Hän roikkui mukana ja olen tosi, tosi ylpeä hänestä.

Simone tekee myös historiaa sikäli, että hän on WWE-painija jo neljännes polvessa. Isä-Johnsonia ennen kehässä nähtiin hänen isänsä Rocky Johnson ja vielä aiemmin hänen isoisänsä High Chief Peter Maivia.

A V A

@avawwe_
For the little girl who fell in love with wrestling & was determined to make this dream a reality - this is for you. I’m beyond thankful for this opportunity & ready to get after it.

Let’s do this.

@WWE
@WWENXT