Islantilainen Hafthor Julius Björnsson nykäisi vappuviikonloppuna maasta ylös ennätykselliset 501 kiloa rautaa ja rikkoi samalla Eddie Hallin entisen ennätyksen yhdellä kilolla. Nyt kaksikko haastaa toisiaan tosissaan ja edessä näyttäisi olevan todellinen voimamiesten ottelu – nyrkkeilykehässä.

Björnssonin mukaan hän on saanut ottelusta jo tarjouksen, joka on seitsennumeroinen – hänen uransa suurin – ja nimi on raapustettu paperiin.

– Eddie Hall on pieksänyt suutaan nyt kaksi viikkoa ja tiedän, että hän on saanut saman tarjouksen. Joten Eddie, löin juuri ennätyksesi ja nyt olen valmis lyömään sinut kehässä, Björnsson uhosi The Sunin mukaan.

– Olen valmis. oletko sinä, Eddie?

Lyhyesti sanottuna ”The Beast” on valmis, mutta antaa miehen kertoa tarkemmin itse…

– 1000-prosenttisen varmasti allekirjoitan ne paperit. Ja tiedättekö miksi… ei ole kyse rahasta, ei ole kyse kilvastamme painojen nostossa, ei mitään tekemistä sen kanssa.

– Se johtuu siitä, että kutsuit minua huijariksi maailman vahvin mies -kisassa 2007. En voi painaa sitä villaisella, en voi unohtaa. Ihmiset voivat unohtaa, mutta sinä et koskaan pyytänyt anteeksi, Hall uhosi puolestaan islantilaiselle.