Pituushyppääjä Alexandra Wester kuuluu ehdottomasti mitaliehdokkaisiin tulevissa Tokion olympialaisissa ja tähtäin on luonnollisesti siellä, vaikka koronatilanteen takia siirtyikin aiemmasta vuotta myöhemmäksi. 26-vuotias Wester ehtii samalla olla kuitenkin kovasti huolissaan siitä mitä maailmassa tapahtuu.

Saksalaisurheilija Wester on viime viikot ollut vahvasti ärsyyntynyt tilanteesta, jota hän saattaisi itse kutsua suureksi koronavirussalaliitoksi. Wester julistaa vahvasti sitä, että koronan varjolla valtiot ja yhteiskunnat ovat ottamassa ja ottaneet ihmisiä yhä tiiviimmin kontrolliinsa.

Westerin mukaan ”hallitseva eliitti” ei ole niinkään kiinnostunut epidemian kukistamisesta, vaan tilanteen tuomista mahdollisuuksista manipuloida, kontrolloida ja alistaa kansalaisia.

– Viime vuonna ei olisi ollut ok pakottaa ihmisiä ottamaan rokotteita! Viime vuonna ei olisi ollut ok asentaa matkapuhelimiin ohjelmia, jotka seuraavat kaikkia kontakteja! Eikä viime vuonna olisi ollut ok sulkea lakimiehiä ja lääkäreitä vankilan psykiatriselle osastolle!, Wester julisti taannoin Instagramissa.

Ihan toisiin sfääreihin Wester pääsi jo aiemmin kirjoittaessaan, että valtaosa maailman väestöstä on saatettu riippuvaiseksi ”kauhulääkkeestä” nimeltä Adrenochrom, joka antaa hallitsevalle luokalle mahdollisuuden kontrolloida koko väestöä.

https://www.instagram.com/tv/B_h_sH3g0Np/?utm_source=ig_web_button_share_sheet