”Mitä jos hän palaa ja kuolee kehään?” – mestarinyrkkeilijä varoittaa Mike Tysonin paluun vaaroista

© Kuva: Getty Images

Mike Tysonin paluusta kehiin puhutaan uutta joka päivä ja vaihtoehtoja tuntuu riittävän jopa enemmän kuin uutisia. Näytösottelut tavallaan uusintoina klassisista kamppailuista vuosikymmenten takaa saavat yleisen hyväksynnän, mutta eri asia on mahdollinen ottelu nykyhetken aktiiveja vastaan.

Nyrkkeilyn WBC-liiton nokkamies Mauricio Sulaiman jopa väläytti mahdollisuutta todellisesta mestaruusottelusta Tysonin ja WBC-liiton hallitsevan mestarin Tyson Furyn välillä. Tämä ajatus saa täydellisen tuomion tähtinyrkkeilijä Dillian Whytelta.

– Se on hulluutta. Elleivät he pysty hyväksymään [Furyn ottelemista] minua vastaan kolmen vuoden aikana, miten he voivat hyväksyä 53-vuotiaan miehen ja 31-vuotiaan miehen kohtaamisen, Whyte ihmetteli talkSPORTille.

– Siinä ei ole mitään järkeä. Mauricion ei pitäisi rohkaista tuollaiseen.

Whyte maalaili seinälle todella synkeitäkin uhkakuvia.

– Mitä jos hän palaa ja kuolee kehään? Mitä sen jälkeen tapahtuu?

– Meillä on jo nyt tarpeeksi pimeyttä ja lokaa heitettynä tämän lajin päälle muutenkin, emme tarvitse sitä yhtään enempää.