”Ne k…ipäät menivät liian pitkälle, minulle riittää” – maailman vahvin mies Hafthor Björnsson uhkaa vetäytyä eläkkeelle

© Kuva: Getty Images

Voimamieskisojen kaksi huippunimeä islantilainen Hafthor Björnsson ja englantilainen Eddie Hall ovat olleet tukkanuottasilla jo pidemmän aikaa. Etenkin Björnssonia on kaivellut muutama kilpailu, jossa hän katsoo Hallin vieneen voiton enemmän tai vähemmän huijaamalla. Nyt islantilaisen vati on mennyt lopullisesti nurin.

Viimeinen pisara Björnssonille oli Hallin julkaisema videopätkä vuoden 2017 Giants Live -kisasta, joka oli samalla Maailman vahvin mies -kisan karsintatapahtuma. Björnsson sai kiistanalaisen rangaistuspisteen, jonka myötä Hall vei kisan nimiinsä.

Hallin mukana video osoittaa tuomion olleen oikea, Björnssonin mukaan se osoittaa Hallin ja brittituomari Colin Brycen toimineen tarkoituksellisesti väärin.

Hall on syyttänyt Björnssonia mustamaalaamisestaan ”valheilla” vuosien ajan ja nyt Björnsson on saanut tarpeekseen.

– Tämä on tässä, en enää ikinä kilpaile Giants Livessa, ikinä. Enkä luultavasti myöskään koskaan enää kilpaile Maaliman vahvin mies -kisassa ja olen todennäköisesti nyt eläkkeellä, Björnsson murisi News.comin mukaan.

– Tuo video ja sen julkaisu oli viimeinen pisara minulle. Ne k…ipäät menivät liian pitkälle, minulle riittää. En koskaan enää kilpaile noiden kavereiden jutuissa.