Nyrkkeilijä tarttui leipäveitseen ja puukotti tyttöystävänsä kuoliaaksi – itsemurha ei enää onnistunutkaan

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

25-vuotiaan turkkilaisnaisen Zeynep Senpinarin elämä päättyi traagisesti puukotuksen uhrina. Murhan takana oli hänen poikaystävänsä 26-vuotias nyrkkeilijä Selim K. Turkkilaismediat kertoivat asiasta Kronen Zeitungin mukaan nimeämättä nyrkkeilijän sukunimeä.

Syynä veritekoon oli se, että Senpinar halusi jättää poikaystävänsä. Tietojen mukaan suhde oli ollut väkivaltainen jo aiemmin ja Senpinar oli sen takia käynyt viimeksi kaksi viikkoa sitten poliisiasemalle, mutta asia ei ollut sen kummemmin silloin edennyt.

Tällä kertaa Selim K. teki tyttöystävästään kertaheitolla lopun ja kohtalokkaaksi osoittautui veitsenpisto rintakehään. Teon jälkeen Selim K. ilmeisetsi yritti itsemurhaa, mutta onnistui samaan aikaiseksi vain muutaman suhteellisen harmittoman pistohaavan. Paikalle nopeasti saapunut pelastusyksikkö ei voinut kuitenkaan enää tehdä mitään Senpinarin pelastamiseksi.

Selim K. ehti tyttöystävänsä puukotuksen jälkeen pikaisesti kommentoimaan sitä itse Twitterissä.

– Veit kaksi elämää, silmäsi ovat nyt auenneet, Selim K. viestitti ja tämä monen kommentoijan mukaan viittasi siihen, että hän syytti tyttöystäväänsä molempien kuolemasta, joista toinen siis jäi vain yritykseksi.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!