Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet vapaaottelujärjestö UFC:n tapahtumiin yhtä lailla kuin muuhunkin urheiluun. UFC 249 pysyi pitkään sitkeästi kalenterissa alkuperäisellä paikallaan 18. huhtikuuta, kunnes päätös siirrosta oli lopulta pakko tehdä.

UFC:n nokkamies Dana White on kertonut laajalti ”Fight Island” -suunnitelmistaan, mutta tositoimiin sielläkään ei ole vielä päästy. UFC 249:ää on siirretty paitsi ajallisesti myös toiseen paikkaan ja myös ottelijat ovat vaihtuneet.

White on useaan otteeseen vakuuttanut UFC:n olevan ensimmäisenä takaisin vauhdissa ja jatkuvat muutokset ovat saaneet fanit jo tuskastumaan. Nyt White vakuuttaa, että 9. toukokuuta Jacksonvillessa otellaan ja samoin seuraavan viikon aikana. Muutoksia ei enää tule.

– UFC on ensimmäinen laji, joka tulee takaisin ja tämä tapahtuu 9., 13. ja 16. toukokuuta Jacksonvillessa, Floridassa, White sanoi Twitterissä.

– Odotan innoissani muun urheilevan maailman liittyvän joukkoomme! Palataanpa töihin, Amerikka!

danawhite

@danawhite
UFC will be the first sport back and it’s happening May 9, 13 and 16 in Jacksonville, Florida. I’m excited for the rest of the sports world to join us! Let’s get back to work America!