UFC-tähti Conor McGregor onnistui viime viikonloppuna herättämään melkoista suuttumusta lajin GOAT-listallaan eli kaikkien aikojen parhaiden listauksella. McGregor nosti itsensä yläpuolelle vain brasilialaisen Anderson Silvan. Nyt kaksikko on kohtaamassa historiallisessa ottelussa.

McGregor muisti toki mainita nousevansa itse pikapuoliin kaikkien aikojen ykköseksi, mutta Silva oli selkeästi listan ykköstilastaan otettu. Seurauksena oli McGregorin haastaminen ”kaikkien aikojen otteluun”.

– Kunnioitan suuresti sellaista suurta urheilijaa kuin Conor on ja uskon, että tämä superottelu olisi jotain historiallista koko lajille. Ei meillä kummallakaan ole mitään muuta todistettavaa, Silva totesi Instagramissa.

– Uskon että UFC (ja MMA) fanit haluaisivat nähdä tämän suuren taistelunäytöksen, omien kamppailutaitojeni testaaminen häntä vastaan olisi mahtavaa.

Kaksikko tulee hiukan eri painoluokista, sillä Silva on aiemmin otellut ennen keskisarjaa myös kevyessä raskaassa sarjassa, kun McGregor ei ole koskaan aiemmin otellut kuin kevyemmissä sarjoissa. Painoraja asettunee jonnekin välimaastoon ja McGregor vakuuttaa ottavansa haasteen vastaan.

– Hyväksyn, kuittasi ”The Notorius One” haasteen lyhyesti.

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
I accept.

The Mac Life

@TheMacLife
Anderson Silva calls for Conor McGregor superfight at 176-pounds catchweight | themaclife.com/featured-posts…