Raskaansarjan huippunyrkkeilijä kehuu Robert Heleniusta: ”Hän tuli Yhdysvaltoihin ja näytti meille kaikille”

© Kuva: Getty Images

Raskaansarjan huippunyrkkeilijä Charles Martin on kommentoinut Robert Heleniuksen upeaa voittoa Adam Kownackista WBA-liiton eliminaattoriottelussa New Yorkissa maaliskuussa.

Ratkaisu nähtiin neljännen erän alkuun. Helenius ja Kownacki löivät kehäkulmassa ristiin, kun Heleniuksen oikea suora pudotti Kownackin kanveesiin. Sen jälkeen takoi vastustajaansa niin pitkään, että kehätuomarin oli pakko keskeyttää kamppailu ajassa 1.08.

– En ollut yllättynyt Heleniuksen voitosta. Hän teki upeaa työtä. Helenius on iso mies ja hän osaa todellakin lyödä, joten kaikki oli mahdollista. Hän tuli Yhdysvaltoihin ja näytti meille kaikille. Se oli mahtava näytös, Martin kommentoi BoxingScene.com -sivustolle.

Kownacki päihitti Martinin kaikin tuomariäänin vuonna 2018 käydyssä kamppailussa.