Ravit
Åby V75
Lauantai 09.05. klo 17:20

Lauantaina katseet kääntyvät Åbyn raveihin – eikä vähiten käsittämättömän suuren 3,7 miljoonan euron bonuksen takia. V75 -pelissä on siis jaossa isoa rahaa ja Suomestakin tullaan täyttämään lukemattomia lappuja, joilla pyritään muuttamaan kruunut euroiksi. Lisäksi lauantain urheilullinen taso on todella vankka. Tässä tipsiartikkelissa keskitytään helpompiin pelimuotoihin. Perjantain tipseistä Hasty Helene oli luottamuksen arvoinen.

Lähtö 5: #6 Andrew Ward

Ensimmäisenä 75-kohteena kisaillaan pronssidivisioona, jossa maistuvin tapaus on tanskalaisruuna Andrew Ward. Väkivahva luottohevosemme on kilpaillut tällä kaudella kaksi kertaa, joten sen voisi odottaa parantavan vielä tähän starttiin. Viimeksi Åbyssä se teki tuikean kirin toivottomista asemista ja eteni maalisuoralla viidenneksi.

Flemming Jensenin suojatti on lähtötouhuissa hieman onnenkin varassa kuutospaikkansa vuoksi, mutta keskipitkä matka suosii voimaruunaa, jolta ei yleensä lopu bensa kesken matkan. Pahimmista kilpailijoista Enzo Am ja Vagabond Bi sijoittuivat Åbyn lähdössä Andrew Wardin edelle, mutta en yllättyisi liikaa, vaikka lauantaina Tanskan edustaja ottaisi revanssin. Andrew Wardille annetaan tähän sijatipsi.

Lähtö 10: #5 Son Of God

Kultadivisioona on ennakkoarvailuissa ehditty saumailla Billie de Montfortin ja Cyber Lanen väliseksi kamppailuksi. Oma yllätyskandidaattini lähtöön on Son Of God, jonka vahvuutena on todella kova starttinopeus. Uskoisin, että ruunalla pyritään keulaan ja halutaan samalla antaa näyttö tämän kevään Elitloppetiin.

Kyseessä on Son Of Godin kauden kolmas startti, joten uskon sen parantavan edelleen. Pieni kysymysmerkki on kuskipuolella, sillä selkävaivainen Örjan Kihlström saattaa joutua jättämään lauantain kisat tykkänään väliin. Siitä huolimatta Son Of God on yllätysvalmis ja saa sijapeliin maistuvan tipsin.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS