Ravit
Skellefteå
Torstai 07.05. klo 20:30

Keskiviikon täkyt eivät tuottaneet tällä kertaa lunastusta, mutta tästä masentumatta siirrymme torstaina pohjoisemmaksi ja tähtäimessä ovat Skellefteån V64-ravit. Skellefteån rata on loppusuoraltaan eräs Ruotsin lyhimmistä ja lisäväriä loppusuoran taistoihin antaa radan sisäpuolelle aukeava open stretch, eli ylimääräinen rata. Skellefteån ajoihin on eiliseen tapaan kaksi tipsihevosta.

Lähtö 6: #10 Unleash The Steel

Markus Pihlströmin tallista starttaava Unleash The Steel ei vakuuttanut ollenkaan uransa alkustarteissa, mutta tämän vuoden edetessä otteisiin on tullut jämäkkyyttä. Viimeisten starttien perusteella tammasta löytyy vauhtia ja kestävyyttä, eikä se moiti juoksupaikkaakaan, kuten viimeisessä Bergsåkerin startissa nähtiin.

Peliprosenteissa takakengittä tällä kertaa juokseva tamma on jäänyt lähdön kuumimpien suosikkien varjoon, mutta seura on tällä kertaa varsin sopiva. Itse näkisinkin tamman ehtivän totoon, ellei matkalla ole liikaa karikoita. Tipsi on siis sijapeliin, josta voi odottaa riittävää kerrointa. Voittokaan ei ole mahdoton, mutta tuntuvasti epätodennäköisempi tapahtuma.

Lähtö 9: #3 Cobourg Hanover

Viimeisessä 64-kohteessa liputan selkeästi Cobourg Hanoverin puolesta. Magnus Djusen rattailleen saava ruuna jäi viimeksi keulassa hiipuvan Weekend Funin taakse säkkiin ja sai kiritilaa aivan liian myöhään. Myöskään edellisessä startissa ruuna ei saanut kiritiloja ajoissa. Tällä kertaa odotan Cobourg Hanoverin pääsevän tässä sangen sopivatasoisessa lähdössä keulaan.

Vastustajista sekä Hagentoy että Hannu Torvisen ohjastama Everest de Ginai eivät näyttäneet viimeksi aivan parhaita puoliaan. Samu Sundqvistin kaiken kokenut Höwings Star kilpailee ilman kaikkia kenkiä, mutta takamatkalta on tulemista. Siispä liputan tähän lähtöön voittajapeliä Cobourg Hanoverille.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS