Ravit
V75, Vaggeryd
Sunnuntai 03.05. klo 16:00

Lauantain ajot olivat Tae Kwon Deon ja Valiant Dreamin voittojen myötä menestys, eikä Willow Priden totosija ollut sekään kaukana. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntain seiskaviitoseen, joka järjestetään sympaattisella Vaggerydin pikkuradalla. V75 ei ole tälle radalle aivan jokapäiväistä herkkua, mutta mukavan sunnuntai-iltapäivän saa näiden lähtöjen kanssa viettää. Vaggeryd sijaitsee hieman etelään Jönköpingistä, Smålandin historiallisessa maakunnassa. Sunnuntaille löytyy kaksi tipsiä.

Lähtö 4: #8 Electric Rain

Ensimmäinen tipsi tulee heti 75-pelin avauskohteeseen: Kolmivuotiskaudella lupaavia otteita esittänyt Electric Rain on alustavissa peliprosenteissa pikkusuosikki ja saa voittajapelitipsin. Kauden avaus sujui Halmstadissa voitollisesti – viimeisen puolikkaan alkaessa Peter Untersteinerin tamma oli pääjoukon hännillä, mutta sai kiriin sopivan selän ja tuli kaarteesta maaliin asti todella mallikkaasti. Samanlaisena Electric Rain on sunnuntaina vaikeasti lyötävissä ja tulee kaikella todennäköisyydellä saamaan riittävän kertoimen voittajapeliin.

Lähtö 9: #3 Durello

Tasaisesti pelatun kuudennen 75-lähdön ideana toimii Joakim Lövgrenin suojatti Durello. Viisivuotias ruuna on noussut kahdessa viimeisessä lähdössä todella kovaan iskuun – molemmissa lähdöissä valjakolta on irronnut todella väkevät kirit. Viimeksi Durello pystyi ainoana laittamaan kampoihin Upstate Facelle, kun muut hevoset jäivät kärkiparista kymmenien metrien päähän. Edellisellä kerralla ruuna mursi keulahevosen vastarinnan loppukaarteessa ja lipui loppusuoralla vaivatta voittoon.

Alustavassa pelijakaumassa Durello on rastattu vasta neljänneksi eniten ja sitä voi suositella sija- tai jopa voittajapeliin. Ainoa huolenaihe on lähtönopeus – mailin matkalla ei olisi varaa antaa toisille liikaa eteen lähtötohinoissa. Joka tapauksessa vauhtiin päästyään Durello pystyy kyllä jyräämään voimillaan.

Ravien parissa jatketaan tiistaina, jolloin vuorossa ovat Jägersron 64-ajot.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS