Ravit
V75, Örebro
Lauantai 02.05. klo 17:20

Raviväen katseet kohdistuvat lauantaina Örebron 75-raveihin – eikä vähiten mojovan 75-pelin bonuksen vuoksi. Bonuspottiin on nimittäin kertynyt 3,6 miljoonaa euroa ylimääräistä rahaa, joten lauantaina kannattaa hakeutua hyvään pelikimppaan. Luvassa on pelillisesti hieno ja urheilullisesti korkeatasoinen ravipäivä. Örebron rata on loppusuoraltaan lyhyt, joten juoksunkulkupsyykit korostuvat tipseissä, joita lauantaille on kolme.

Lähtö 7: #2 Tae Kwon Deo

Kultadivisioona ei ole tänä lauantaina kovin mahdollinen ja suosikiksi pelattu Tae Kwon Deo saa minun luottamukseni. Viisivuotias ori oli palasi tämän kauden avauslähdössään vahvalla esityksellä ja sijoittui kovassa lähdössä kolmanneksi. Lauantaina odottaisin Adrian Kolgjinin valjakon hankkiutuvan viimeistään voimillaan keulaan, josta jenkkiorin on oltava lähellä tolppaa. Voittajakertoimet ovat kiinteillä markkinoilla lähennelleet 2,5 -tasoa, jolla suosituksen voittajapeliin voi heittää hyvällä mielellä. Odotan tästä kaudesta menestystä Taek Kwon Deolle.

Lähtö 8: #5 Willow Pride

Mika Forss on menestynyt Ruotsissa mainiosti ja voittajasaumoja löytyy myös lauantaille. Willow Pride voitti Suomessa kaksi lähtöä ennen Ruotsiin siirtymistään ja niissä vastukset olivat sangen hyvää luokkaa. Nopeana starttaajana odotan Markku Niemisen valmentaman tamman ottavan keulat ja seuraava mielenkiintoinen hetki on, päästääkö Forss ennakkoon kovimman vastuksen Unique Junin keulaan vai ajaako itse keulasta. Jos keulapaikka annetaan suosikille, on johtavan selästä totosija hyvinkin todennäköinen. Tällä taustalla lähellä kahta heiluvat sijakertoimet ovat todella maistuvia Willow Pridelle.

Lähtö 9: #1 Valiant Dream

Mika Forss saa vielä toisen tipsin lauantaille. Forssin oma valmennettava Valiant Dream pääsee liikkeelle ykkösradalta, joten reissusta ei ole odotettavissa turhan hankalaa. Laaturuuna jäi viime startissa neljänneksi, mutta hevonen oli loppuun asti pitävässä pussissa, eikä se päässyt käyttämään voittovoimiaan. Niinpä paukut säästyivät kauden kolmanteen starttiin, jossa Valiant Dream voi parantaa edelleen. Lisäksi ruunalta repäistään myös takaa kengät pois, jolloin terävyyttä voi tulla edelleen lisää. Jos sijasta saa lähellekään kahden kertoimia, on kyseessä maistuva petsi. Voittajapelikään ei ole pois laskuista, mutta siinä on toki rutkasti enemmän kysymysmerkkejä.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS