Ravit
Axevalla
Tiistai 12.05. klo 20:30

Ruotsin ravisesonki jatkuu tiiviinä ja tiistain pääravit ajetaan Axevallan radalla, joka sijaitsee Länsi-Götanmaalla Ruotsin suurimpien järvien, Vänernin ja Vätternin välimaastossa. Axevallan erikoisuutena on Ruotsin pisin loppusuora, jolla on mittaa peräti 227 metriä. Voittotaistoon ehtii siis myös hieman kauempaa, jos peli vain vetää. Myös tiistaina on jaossa jackpot normaalin jakosumman lisäksi – tällä kertaa lisäpotti on n. 173 000 euroa.

Eilisistä tipseistä Björs Frej nousi lopussa mukavasti kolmanneksi ja toi sijalunastuksen. Hannu-Pekka Korvelle jäi Arctic Loverilla puolestaan jossiteltavaa, sillä valjakko ei saanut missään vaiheessa kunnollista kiritilaa, vaan tuli rintaman takana tiukasti pussitettuna maaliin. Tiistaina ollaan liikkeellä kahden tipsin voimin.

Lähtö 6: #9 Raj Brillaconala

64-pelin kolmantena kohteena oleva tammalähtö on tasoltaan sangen arkinen ja ainakin 64-kuitille tämä kohde huutaa useampia rasteja. Alustavassa pelijakaumassa on aliarvostetuksi jäänyt Raj Brillaconala, joka saa tällä kertaa kuskikseen Rickard Svanstedtin. Balanssia kevennetään sen verran, että tällä kertaa tamma kilpailee ilman takakenkiä.

Tamma ei vaikuta viimeisillä metreillä erityisen hanakalta voittamaan, mutta se on kahteen viimeiseen starttiinsa tehnyt vahvat kirit ja samanlaisena se tulee takarivin paikasta huolimatta ohittamaan tiistaina monta kilpakumppania. Suoritusvarma tamma saakin tähän sijatipsin.

Lähtö 8: #11 Milord

Lämminveristen tasoitusajossa erottuu voimillaan väkivahva Carl Johan Jepsonin ohjastama Milord. Pari viikkoa sitten ruuna teki Färjestadissa todella komean esityksen. Milordin kiri alkoi kierros ennen maalia ja ruuna oli ulkoradoilla koko päätöskierroksen. Valjakko hyvästeli vetoapunsa viimeisen puolikkaan alussa, jonka jälkeen ruuna tuuttasi vastustamattomasti eteenpäin loppuun asti ja voitti lopulta yhdellä mitalla.

Suurin kysymysmerkki on lähtöpaikka takamatkan takarivistä, mutta Milord ei ole kovinkaan tarkka juoksusta ja pystyy sieltäkin saapumaan voittotaistoon ilman ylimääräisiä hankaluuksia matkan varrella – myös pitkä loppusuora puoltaa tätä teoriaa. Milord saakin tiistaina tipsin koko lähdön voittajaksi.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS