Ravit
Romme
Maanantai 11.05. klo 20:30

Uusi viikko alkaa Rommen 64-raveilla. Ravipelaajia on hemmoteltu viime aikoina bonuspoteilla, ja onpa Rommenkin 64-pelissä 178 000 euron jackpot. Viikonloppu toi hyviä uutisia myös Suomen ravien ystäville, sillä viikon päästä 18.05. Joensuussa ajetaan pitkän tauon jälkeen ensimmäiset ravikilpailut myös Suomessa. On hienoa, että tahtotila riitti ensipistojen tekoon jo ennen alkuperäistä suunnitelmaa, joka oli aloittaa toiminta uudestaan kesäkuun alusta.

Rommen ravirata sijaitsee Taalainmaalla Borlängen kunnassa. Rommessa on ravattu jo 1950-luvulta lähtien ja se on yksi kuuluisan kolmivuotiskisan, E3:n järjestäjäradoista. Loppusuoraltaan 205 metriä pitkä rata antaa mahdollisuuden ehtiä kärkikahinoihin hieman kauempaakin.

Lähtö 6: #9 Björs Frej

Kylmäveristen tasoitusajossa on Månprinsen A.M. velvoitettu voittamaan lähtö ilman haavereita. Huhtikuun puolella Uumajan huippulähdössä Gunnar Melanderin suojatti ei pystynyt ohittamaan Lome Bragea kuolemanpaikalta. Samassa lähdössä kilpaili myös Björs Frej, joka sijoittui neljänneksi ennen Suomen edustajaa Vixusta.

Björs Frej esitti tässä kisassa 17,5 -vauhtisen lopetuksen, josta monet tämän lähdön kilpailijat voivat vain unelmoida. Tämän näytön perusteelle Jorma Kontion rattailleen saava ori on huippukunnossa ja jos se saa sijapelissä minkäänlaista kerrointa, voi pelisuosituksen antaa hyvillä mielin.

Lähtö 9: #7 Arctic Lover

64-pelin päättävään stayerlähtöön päästään antamaan sinivalkoinen tipsi, sillä Pekka Korven tallista kilpaileva Arctic Lover on alustavissa pelijakaumissa melko lailla unohdettu. Ori kilpailee kovassa kunnossa: vapunpäivänä Rättvikissä märässä kelissä se teki todella sitkeän kirin ja tuikkasi turpansa maaliviivalle loppujen lopuksi toisena. Pitkä matka ei pitäisi olla Arctic Loverille ongelma. Ori ei voita kovinkaan usein, mutta sijapeliin se maistuu maanantaina mainiosti.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS