Ravit
Kalmar
Perjantai 08.05. klo 20:30

Torstain jälkipeleissä jäi onnistumisen lisäksi hieman jossiteltavaa. Unleash The Steel sijoittui toiseksi ja Cobourg Hanover jäi niukasti kolmanneksi, mutta ilman alkulaukkaa se olisi todennäköisesti voittanut koko lähdön reippaasti. Uumoilut kovimpien vastuksien heikkouksista osuivat sinällään oikeaan, mutta raviurheilu voi olla raadollista. Perjantaina ravataan Kaakkois-Ruotsissa Kalmarissa. 64-pelissä on tällä kertaa 138 000 euron bonus.

Lähtö 6: #6 Hasty Helene

Tammalähtöön tule sijatipsi Hasty Heleneen, joka viime kisassa menetti useita sijoja matkaamalla maaliin asti umpipussissa täysissä voimissa. Fredrik Perssonin tallista kilpaileva tamma on luotettava perusmenijä – ei luokaltaan mikään maailmankaataja, mutta silti pelijakaumassa aivan turhan unohdettu valjakko. Lähtöpaikka on ikävästi hieman ulkona ja alussa pitää toivoa, ettei reissusta tule turhan hankala. Hasty Helene on kuitenkin suhteellisen jaksava tamma, joten sijapeli on perusteltu tähän – kerroin tulee todennäköisesti olemaan hyvin palkitseva.

Lähtö 7: #2 Arturo Beech

Conrad Lugauerin tallista aloitteleva Arturo Beech on todella lahjakas ruuna. Nelivuotislähdössä on mielenkiintoinen matsaus, sillä vasta kolmanteen starttiinsa tuleva Marc Eliasin ajokki lähtee 40 metriä lähdön suosikin, Armour Asin edeltä. Suosikki on kilpaillut hienoilla suorituksilla kovemmissa lähdöissä, mutta tässä haaste on erilainen – Örjan Kihlströmin pitäisi päästä heti paukusta liikkeelle kovaa ja Arturo Beechin iholle.

Armour As on pelattu todella isoksi suosikiksi, mutta jos Arturo Beech pystyy vähänkin parantamaan tähän lähtöön, se tulee haastamaan kansan pelisuosikin tiukasti. Omissa papereissani tämä taisto on ennakoitua tasaisempi ja voittaja/sijatipsi tulee rohkeasti Arturo Beechille. Urheilullisesti tästä tulee hieno matsi.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS