Sunnuntaina uintiretkellään kadonnut 39-vuotias entinen ammattilaispainin WWE:n tähti Shad Gaspard on löydetty menehtyneenä. Los Angelesin poliisi kertoi saaneensa viime yönä vihjeen rannalle ajautuneesta ruumiista ja vahvisti myöhemmin kyseessä olleen Gaspardin.

Gaspard oli sunnuntaina uimassa Venice Beachilla, kun voimakas virtaus yllätti melkoisen joukon uimareita. 10-vuotias Aryeh pelastettiin veden varasta ja useat muutkin uimarit selviytyivät omin avuin rantaan, mutta Gaspard oli kadonnut.

– Kun hengenpelastaja näki hänet viimeksi, suuri aalto oli murtunut herra Gaspardin päälle ja vetänyt hänet ulapalle, poliisin tiedote kertoi.

Gaspardin vaimo Siliana julkaisi liikuttavan viestin tiistaina kiittäen kaikkia poikansa hengen pelastamisesta ja uskoen vahvasti myös miehensä selvinneen. Toisin kuitenkin kävi.

– Menehtynyt henkilö tunnistettiin Shad Gaspardiksi ja hänen lähintä omaistaan on informoitu, poliisi tiedotti lyhyesti.