”Hanki enemmän kuin 15 sekuntiasi kuuluisuutta Genie Bouchardin kanssa…”. Näin aloitti tenniskenttien kaunotar Eugenie Bouchard avoimen treffikutsunsa ja samalla huutokaupan. Bouchard keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen tempauksellaan ja rahaa todella myös tuli.

Pelin henki oli yksinkertainen: eniten tarjoava voittaa. Voittajalle oli tarjolla matka valitsemaansa tenniksen Grand Slam -turnaukseen kahdelle henkilölle ja istumapaikka pelaajien aitiossa Bouchardin tiimin vieressä sekä – kohokohtana – illallinen Bouchardin kanssa sekä nimikirjoituksella varustetut tennismaila ja -tossut.

Bouchardille, joka parhaimmillaan oli WTA-listalla viidentenä, vastaava temppu ei ole ihan ensimmäinen, mutta nyt koko summa menee hyväntekeväisyyteen ja palkinnon aiheuttamat kustannukset Bouchard maksaa itse.

Kanadalainen on vajonnut listalla sijalle 332. saakka, mutta tämä ei tuntunut tähtistatusta laskevan tällä kohdin lainkaan. Lähtöhinta treffipaketille oli 2500 dollaria, mutta nopeasti alettiin puhua ihan muista summista. Tarjouksia tuli kaiken kaikkiaan 37 ja voittanut tarjous oli lopulta 85 000 dollaria.

– 85K?!?!?! te pojat olette IHMEELLISIÄ!! Olen niin kiitollinen ja ylpeä teistä kaikista, kun lähditte mukaani tähän projektiin. En malta odottaa tapaavani voittajan!, Bouchard hehkutti Twitterissä.