Tennistähti telkien taakse perheväkivallan takia – jopa kolmen vuoden tuomio uhkaa

© Kuva: Getty Images

Tenniksen miesten ATP-listan sijalla 27. oleva georgialainen Nikoloz Basilashvili on pidätetty perheväkivallasta syytettynä. Guardianin mukaan tennisässä on hyökännyt väkivaltaisesti ex-vaimonsa Neka Dorokashvilin kimppuun. Tarkempia yksityiskohtia tapauksesta ei ole tiedossa.

Väitetty tapaus on sattunut Tbilisissä torstaina ja sitä on todistanut myös pieni lapsi. 28-vuotias Basilashvili pidätettiin perjantaina ja sunnuntaina tuomioistuin määräsi noin 30 000 euron takuut, joiden myötä pelaaja pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalle jalalle, sekä alustavaksi istuntopäiväksi 16. heinäkuuta.

Georgian ykköspelaajalle syyte on vakava, sillä maan lakien mukaan rangaistuksena voi olla jopa kolme vuotta vankeutta tai aina 400 tuntiin saakka yhdyskuntapalvelua.

– Nikoloz Basilashviliin liittyvä tapaus on parhaillaan poliisin tutkittavana ja Georgian tennisliitto pidättäytyy kertomasta omaa kantaansa tapaukseen ja kaikesta kommentoinnista siihen saakka, kunnes tutkinta on päättynyt, maan tennisliitto tiedotti.

– Haluamme kuitenkin painottaa, että liittomme on aina tuominnut väkivallan kaikissa suhteissaan.

Basilashvili ja Dorokashvili menivät naimisiin vuonna 2013, mutta erosivat myöhemmin. Avioliitosta heillä on vuonna 2015 syntynyt Lucas-poika.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!