UFC 250:n ottelut selvillä, samoin ajankohta – vain paikka edelleen avoinna

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Vapaaottelujärjestö UFC on julkistanut ottelut kesäkuun 6. päivä järjestettävään UFC 250 -tapahtumaan. Illan pääotteluna nähdään naisten höyhensarjan mestaruusottelu Amanda Nunesin ja Felicia Spencerin välillä.

Koronavirustilanteen takia UFC on ollut varovainen tapahtumapaikan lopullisen ilmoittamisen suhteen. Todennäköisin paikka on UFC APEX Las Vegasissa, jossa alun perin piti järjestää jo sittemmin Jacksonvilleen siirretty UFC 249 huhtikuussa.

6. kesäkuuta ohjelmassa on kaikkiaan kymmenen ottelua ja Nunesin mestaruustittelin puolustaminen näistä siis ykkösenä. Nunes vei tittelin nimiinsä teknisellä tyrmäyksellä Cris Cyborgia vastaan UFC 232:ssa ja on se jälkeen puolustanut sitä kahdesti menestyksellä. Nyt ”The Lioness” saa vastaansa Felicia Spencerin, jolle mestaruusottelu on ensimmäinen lajissaan.

UFC 250 ottelut:

Amanda Nunes vs. Felicia Spencer
Raphael Assuncao vs. Cody Garbrandt
Aljamain Sterling vs. Cory Sandhagen
Sean O’Malley vs. Eddie Wineland
Jussier Formiga vs. Alex Perez
Neil Magny vs. Anthony Rocco Martin
Alonzo Menifield vs. Devin Clark
Ian Heinisch vs. Gerald Meerschaert
Chase Hooper vs. Alex Caceres
Charles Byrd vs. Maki Pitolo

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!