UFC-supertähti Conor McGregor uhoaa: ”Nousen helposti kaikkien aikojen ykköseksi”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC on ollut vahvasti esillä loppukevään aikana ottelutapahtumien jatkuttua käytännössä lähes ensimmäisenä urheilulajina koronatauon jälkeen. Lajin suuret tähdet ovat samalla nousseet yhä useammin otsikoihin, yhtenä eittämättä Conor McGregor, jota vaatimattomuus ei turhia kaunista.

McGregor ei itse ole vielä loppukeväällä otellut ja ”superkohtaaminen” Khabib Nurmagomedovin kanssa tuskin on edessä ihan heti dagestanilaisen ollessa jumissa Venäjällä ja lisäksi huolissaan valmentajaisänsä kriittisestä tilasta.

McGregorille onkin jäänyt hyvin aikaa olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Tämän viikonlopun teemana irlantilaisella vaikuttaa olevan GOAT eli ”Greatest Of All Time”. Hiukan yllättäen McGregor ei nosta itseään kaikkien aikojen suurimmaksi vapaaottelijaksi – vielä.

Anderson Silva on lajin GOAT numero 1, McGregor viittasi Twitterissä brasilialaiseen lajilegendaan.

– Mutta minä olen edelleen aktiivi. Ykköspaikka on täysin varma uran loppuun mennessä. Ja helposti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.