Walt Harris kuuluu UFC:n raskaan sarjan kokeneeseen osastoon ja veteraani painaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Harrisin näkeminen tositoimissa saattaa kuitenkin hämmästyttää, sillä viime vuonna hän koki todella raskaita aikoja.

Harrisin 19-vuotias tytärpuoli Aniah Bouchard kidnapattiin viime vuonna ja tapaus päättyi traagisesti Bouchardin kuolemaan. Koko UFC-yhteisö otti osaa Harrisin ja tämän perheen karmeaan menetykseen ja moni epäili miehen uran samalla päättyneen.

Vähitellen Harris kuitenkin hinautui takaisin salille ja sitä kautta myös jälleen ottelemaan. Tälle oli hänen mukaansa myös selkeä syy – Aniah olisi halunnut sitä.

– Hän oli luultavasti suurin fanini. Minusta tuntuu kuin saisin voimaa nyt ihan eri lähteestä, Harris kertoi MMA Fighting -sivuston haastattelussa.

– Minulla on nyt erilainen palo, tuskin pystyn selittämään sitä. Minua ei aja enää omat motiivini, tiedän että teen jotain hänen vuokseen.

Harrisilla on sunnuntain vastaisena yönä edessään ensimmäinen ottelu sitten viime heinäkuun ja vastassa entinen mestari Alistair Overeem. Harris varoittaa vastustajaansa ennakkoon.

– Et taistele vain minua vastaa, vaan kahta ihmistä vastaan – minua ja häntä. Motivaatio on ehdottomasti tapissa nyt, Harris puhkuu.