Saksalainen 400 metrin juoksija Alica Schmidt valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi australialaisjulkaisu Busted Coveragessa.

Hurjaa suosiota sosiaalisessa mediassa nauttiva 21-vuotias on saanut valinnan jälkeen myös uusia työtarjouksia mallimaailmasta. Myös Playboy otti yhteyttä Scmidtiin, mutta saksalainen tyrmäsi lehden kosiskelun heti.

Tällä hetkellä Schimdt keskittyy täysin urheilu-uraansa. Vaikka Schimdt onkin saanut ulkonäkönsä vuoksi paljon huomiota, haluaa hän tulla huomatuksi myös urheilusuoritustensa vuoksi.

– Olen aina tehnyt selväksi, että keskityn puhtaasti urheiluun. Haluan tulla huomatuksi urheilijana. En halua, että minut yhdistetään vain ulkonäkööni, Schmidt kertoo.

Hän on nyt myös Saksan suosituin naisurheilija Instagramissa seuraajamäärällä mitattuna. Taakse jää täten myös tenniksen todellinen supertähti Angelique Kerber.

– En pysty selittämään sitä mitenkään. Kerber on urheilija, jonka suurin saksalaisista tietää. Minun tapauksessani niin ei ole. Hän on urheiluikoni. Olen joskus järkyttynyt siitä, miten moni ihminen seuraa minua.