WHO:lta vakava varoitus Tokion olympialaisille: ”Se ei ole helppoa, mutta se on mahdollista”

Kansainvälinen terveysjärjestö WHO seuraa tarkasti koronatilannetta myös Tokion olympialaisia ajatellen. Kesään 2021 siirrettyjen kisojen alkuun on 438 päivää aikaa ja WHO varoittelee jo nyt vakavasti terveysriskeistä.

Koronatilanne on monessa maassa parantumaan päin, mutta päinvastaisiakin esimerkkejä on ja pelko viruksen leviämisestä edelleen on akuutti. Tokioon ovat kokoontumassa käytännössä kaikki maailman kansakunnat, joten pandemialta on pystyttävä taittamaan niska kaikkialla.

WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus peräänkuuluttaa niin kansallista yhtenäisyyttä kuin ylikansallista solidaarisuutta taistelussa koronaa vastaan ja sitä kautta Tokion olympialaisten järjestämisen puolesta.

– Me toivomme, että Tokio voi olla paikka, jossa inhimillisyys kohtaa juhlistamaan voittoa Covidista, Tedros sanoi yhdessä Kansainvälisen olympiakomitean KOK:n kanssa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

– Se on omissa käsissämme, mutta se ei ole helppoa. Jos teemme parhaamme, uskon kuitenkin että se on mahdollista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.