Ex-F1-tähti ja parapyöräilyn olympiavoittaja Alex Zanardi taas vakavassa kolarissa – törmäsi kuorma-autoon

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Alex Zanardi loukkaantui vakavasti cart-kilpailussa pari vuosikymmentä sitten ja menetti molemmat jalkansa. Paluun urheiluun hän on tehnyt kuitenkin vahvasti parapyöräilijänä. Nyt Zanardi on jälleen joutunut kisassa vakavaan onnettomuuteen.

Neljä paralympiakultaa parapyöräilyssä vuosina 2012 ja 2016 voittanut 53-vuotias Zanardi osallistui juhannuksen alla Italiassa parapyöräilykisaan ja lopputuloksena oli kolarointi vastaan tulleen kuorma-auton kanssa.

– Se tapahtui pienessä alamäessä juuri ennen loivaa mutkaa. Alex käänsi hiukan vastaantulevalle kaistalle juuri samaan aikaan kun kuorma-auto tuli. Kuorma-auto yritti kääntää, mutta ei voinut välttää törmäystä, Zanardin perässä ajaneessa kisa-autossa matkannut Italian maajoukkuevalmentaja Mario Valentini kertoi Repubblicalle.

Zanardi oli lehden tietojen mukaan tajuissaan koko pelastusoperaation ajan ja hengitti itse, kun hänet kiidätettiin sairaalaan Sienaan. Zanardilla todettiin kuitenkin vaikea kallovamma, hänet on leikattu ja hän on hoidossa teho-osastolla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.