”Käskivät käytännössä painua v…un” – ruuvit työntyvät ulos UFC-konkarin käsivarresta, eikä kukaan korvaa

© Kuva: Getty Images

UFC-mittakaavassa lähes esihistoriallisina aikoina vuonna 2004 UFC 48:ssa kesäkuussa 2004 silloinen raskaan sarjan maailmanmestari Tim Sylvia kohtasi Frank Mirin ja hänen käsivartensa murtui kamppailun aikana. Nyt 16 vuotta myöhemmin loukkaantumisen jälkeen tehty operaatio muistuttaa ikävästi itsestään.

UFC korvasi aikanaan käden operoinnin ja käsivartta tukemaan ”The Maine-Iac” sai pari ruuvia, mikä sinällään on varsin normaalia. Nyt ruuvit ovat alkaneet kuitenkin vaivata ikävällä tavalla ja työntyvät esiin Sylvian käsivarresta rujon näköisesti.

– Tälle varmaan pitäisi tehdä jotain aika pian. Ruuvit ovat selkeästi tulossa ulos ja tämä on ollut tällaista jo jonkin aikaa, Sylvia kirjoitti Instagramissa.

– Kirurgi oli yhteydessä [UFC-pomo] Dana Whiteen ja UFC:hen ja se sanoivat ’P…a juttu, Tim Sylvia ei taistele enää UFC:ssä’. Käskivät käytännössä minun painua v…un. Joten tämän kanssa minun on kai elettävä.

Uusi operaatio tulisi maksamaan arviolta pitkälti yli 10 000 dollaria ja Sylvian mukaan hänellä ei ole vakuutusta tai varaa maksaa leikkausta itse.

– Onko ajatusta siitä mitä minun pitäisi tehdä, Sylvia kyseli seuraajiltaan.

Mikäli twiitti ei näy, klikkaa tästä.