Koronavirus siirsi Tokion kisoja, mutta suomalaisurheilijan harjoitteluun se ei vaikuttanut: ”Sain kerhohuoneen käyttööni”

© Kuva: Getty Images

Kesältä on lupaa odottaa hyvää tulostasoa, arvioi Lohjalla Harjun urheilukeskuksessa kilpailukautensa avannut ratakelauksen kotimainen kärkinimi Toni Piispanen.

Hän urakoi hellessäässä 100 metrin alkuerät ja finaalin sekä 200 metriä. Ajat pehmeällä radalla ja pääosin vastatuuleen kelatuissa kilpailuissa eivät nousseet ennätystasolle, mutta niitä ei vielä tavoiteltukaan.

– Noihin aikoihin voi olla tyytyväinen näissä oloissa ja kesän ensimmäisessä kilpailussa. Tästä on hyvä pohja mistä aletaan kiristää, kertoi Piispanen. Hän kelasi 100 metriä 21,41 ja 20,87 sekä 200 metriä 40,19.

Koronaepidemia siirsi Tokion paralympiakisoja vuodella, mutta Espoon Tapioita edustavan Piispasen harjoitteluun se ei juuri vaikuttunut.

– Sain kerhohuoneen käyttööni kerrostalossa, jossa asun. Minulla oli siellä rullat ja voimailunurkka. Pystyin harjoittelemaan normaalisti ja vähän kokeiltiinkin joitakin uusia asioita, Piispanen sanoo.

Luokassa 51 kilpaileva Piispanen kirkasti viime syksyn MM-kilpailuissa Dubaissa toissavuoden 100 metrin MM-hopean kullaksi ennätyksellään 20,33 ja oli 200 metrillä toinen.

– Perustaso on nyt kovempi, kuin se oli MM-kilpailujen aikaan. Oma ennätys 100 metrillä on kauden minimitavoite, Piispanen sanoo.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.