Perinteikkäissä Toukokuun kisoissa Eläintarhan kentällä tehtiin pikajuoksuissa useita kansallisesti hyviä tuloksia. Tuukka Huuskola voitti miesten 200 metriä myötätuuleen ajalla 21,05.

Kolme päivää sitten Leppävaarassa 150 metrin Suomen ennätyksen 15,53 juossut Huuskola oli tyytyväinen uransa parhaaseen 200 metrin aikaan:

– Ihan rennontuntuista juoksua. Harmi että viimeiseen erään osui myötätuuli. Kolme edellistä erää juostiin tilastokelpoisissa oloissa.

Esbo IF:ää edustavan Huuskolan ennätys on 21,16, minkä hän juoksi viime kesänä Porvoossa voittaessaan 22-vuotiaiden Suomen mestaruuden.

Huuskolan jälkeen seuraaviksi sijoittuivat Helsingin Kisa-Veikkojen Tommi Mäkinen ja Hämeenlinnan Tarmon Sampo Kiviharju ajoin 21,49 ja 21,76. Koko kolmikko juoksi nopeammin kuin koskaan, mutta 2,7 sekuntimetrin myötätuulen tähden tulokset eivät ole ennätyskelpoisia.

Kiviharjun aika alittaisi 35-vuotiaiden Suomen ennätyksen puolella sekunnilla. Tämän ikäluokan SE:tä 22,26 pitää hallussaan Kimmo Haatanen vuodelta 1997.