”Mike Tyson on napannut testosteronia” – vapaaottelutähti lataa suoraan mestarin lihasten salaisuudesta

© Kuva: Getty Images

Mike Tyson on ihastuttanut laajalti treenaamalla itsensä muutamassa kuukaudessa ainakin ulkoisesti täyteen ottelukuntoon. Venäläinen vapaaottelutähti Sergei Kharitonov väittää kuitenkin suoraan, että pelkällä kaurapuurolla ”Rauta-Mike” ei ole nykykuntoon päässyt.

Tysonin komea ulkomuoto ei ole Kharitonovin mukaan voi olla lähtöisin muualta kuin pilleripurkista. Mitään tuomittavaa asiassa ei sinänsä venäläisen mukaan ole.

– Hän on vetänyt aineita, mutta se on ok. Mitään dopingtestiä ei ole edessä, Kharitonov sanoi Sport-Ekspressin taannoisessa haastattelussa.

– Hän on napannut testosteronia ja jotain terveystuotteita. Tässä ei ole mitään Tysonia vastaan, hän on 53-vuotias. Miten hän olisi muuten voinut päästä enemmän tai vähemmän huippukuosiin. Vain steroideilla, muuta vaihtoehtoa ei ole.

Kharitonov kertoo itsekin kokeillensa erilaista kiellettyä ainetta.

– Armeijassa, kyllä, kun kaikki kokeilivat kaikenlaisia tabletteja. Kolmantena tai neljäntenä vuonnani, kun treenasivat painoilla, kaverina toivat nandrolonia. Piikitin itseäni saadakseen komean vartalon.

– Muistan että lihakseni olivat kuin kiveä. Katsoin peliin ja tajusin, ettei se ollut minua varten. Lopetin sekoilun niiden kanssa, enkä aio palata siihen. Ensinnäkin, se on pahaksi ja toiseksi, se ei ole sallittua [urheilussa].


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!