MTV: Robert Helenius täräytti uuden penkkiennätyksen – Ex-nyrkkeilytähti ei anna tulokselle mitään arvoa: ”Mitä isompi hauis kaverilla on, sitä kevyemmin se lyö”

© Kuva: Getty Images

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius on julkaissut näytteitä harjoittelustaan sosiaalisessa mediassa.

Hän on jatkanut kovaa treeniä edellisen ottelunsa jälkeenkin, sillä hän paljasti tehneensä ennätystuloksensa penkkipunnerruksessa.

– Uusi henkilökohtainen ennätys tänään 140 kiloa, Helenius kirjoitti Instagram-tilillään.

Entinen nyrkkeilyn keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen ei ole kuitenkaan vakuuttunut Heleniuksen nostosta. Hän kertoi MTV Urheilulle, että ei anna penkkitulokselle yksinään käytännössä minkäänlaista arvoa.

– Se on tuollaiselle isolle miehelle ihan sopiva tulos. Ei ”Robbe” kuitenkaan voimanyrkkeilijä ole, vaan hoikahko raskassarjalainen pitkine käsineen. Hänen avunsa ovat muualla kuin brutaalissa voimassa – tekniikka ja vastaiskeminen ovat hänen paras aseensa, Amin Asikainen kertoo MTV Urheilun haastattelussa.

– Itse olen huomannut, että mitä isompi hauis kaverilla on, sitä kevyemmin se lyö. Zeleznymäinen (hoikahko) ”keihäänheittäjä” räjähtävällä suorituksella on minun mielestäni vaarallisempi kuin brutaali tuuppaaja, Asikainen jatkaa.