Näin nousee rautaa edelleen – Evander Holyfield näyttää olevansa tosissaan paluunsa suhteen

© Kuva: Getty Images

Mike Tysonin paluusta nyrkkeilykehiin on väännetty miltei väsyksiin saakka, mutta Tysonin legendaarinen vastustaja Evander Holyfield on oman paluunsa kanssa saanut olla sivummalla otsikoista. Jo 57-vuotias Holyfield ei kuitenkaan jää kakkoseksi ”Rauta-Mikelle”.

Holyfield on kertonut valmiudestaan palata kehään näytösotteluiden merkeissä ja myös ”uusinnasta” Tysonia vastaan on kuiskittu monelta taholta. Kävin niin tai näin, Holyfield aikoo olla valmistautunut kunnolla.

Tysonin harjoitteluvideopätkiä on nähty useampia ja 53-vuotiaan mestarin iskukykyä on niiden perusteella hämmästelty ja kehuttu. Holyfield julkaisi nyt Instagramissa pätkän omasta harjoittelustaan ja ihan rapakunnossa toinenkaan vanha mestari ei totisesti ole.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!