Ohhoh! – Maajoukkueen ykköspelaaja palaa Serie A:sta takaisin Suomeen

© Kuva: Getty Images

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä, 31, palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Kytölä on solminut KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää option lähteä ensimmäisen kauden jälkeen ulkomaille.

Jukka Kytölä on valittu Urheilutoimittajien liiton arvostetussa äänestyksessä jo kolmesti peräkkäin vuoden futsalpelaajaksi, ja hän on ollut viemässä suomalaista futsalia myös maailmankartalle. Kytölä edusti viime kaudella Italian Serie A -seura KAOS Mantovaa ja on Suomen nousukiidossa kohti MM-kisatavoitetta etenevän maajoukkueen avainpelaajia.

Kytölä oli ennen viimeisintä Italiaan lähtöään nostelemassa mestaruuspokaalia Dynamon ensimmäisenä mestaruusvuonna vuonna 2018, joten hän palaa Vasko Vujovićin tuttuun valmennukseen. Dynamo haluaa tarjota Kytölälle paluun Jyväskylään kolmivuotisella sopimuksella, mutta tarjoaa ylpeänä kansainvälisen tason pelaajalleen sopimukseen myös mahdollisuuden palata takaisin eurokentille ensi kauden jälkeen.

– On ollut hienoa seurata kahden kauden ajan Italiasta käsin KaDyn kehittymistä kentällä ja erityisesti seuraorganisaationa. Olen itse ollut KaDyn toiminnassa jollain tavalla mukana joka vuosi keväästä 2005 lähtien, joten paluu tänne ammattimaiseen ympäristöön on hyvin luonnollinen. KaDy ja Jyväskylä ovat Suomen-kotini, miettii Kytölä kotiin paluusta.

Lähde: Kampuksen Dynamon tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.