Viime vuonna Jarrell Millerin oli määrä käydä uransa siihen asti suurin ottelu ja haastaa mestari Anthony Joshua nyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruustittelistä. Ottelu kuitenkin peruttiin Millerin annettua positiivisen dopingnäytteen ja tämän myötä hänen lisenssinsä peruttiin määräajaksi.

Nyt 31-vuotiaan Millerin oli tarkoitus tehdä paluu kehään 9. heinäkuuta Jerry Forrestia vastaan. Historia toistaa kuitenkin itseään – Millerin dopingnäyte osoittautui jälleen positiiviseksi ja ottelu peruutetaan tai Millerin sijasta kehään nousee joku toinen.

Miller liittyi sivussa olonsa aikana Bob Arumin Top Rank -talliin, joka vahvisti nyt tiedot positiivisesta näytteestä.

– Top Rank on tietoinen tilanteesta ja Nevadan urheilukomissio NSAC tulee asettamaan Jarrell Millerin väliaikaiseen kilpailukieltoon maanantaiaamuna. Hän ei myöskään ottele 9. heinäkuuta, Top Rankin tiedottaja sanoi The Telegraphille.

Entinen potkunyrkkeilijä Miller kärähti viime vuonna useista suoritusta parantavista aineista ja hän väitti tuolloin käryn johtuneen saamastaan kantasoluhoidosta. Tuoreen käryn aiheuttamista aineista ei ole tarkempaa tietoa.