Upeaa! – Suomalaiskaksikko paineli kauden kotimaiset kärkitulokset sivulajeissaan

© Kuva: Juha Tamminen

Ville Lampinen ja Sara Kuivisto juoksivat kauden kotimaiset kärkitulokset sivulajeissaan miesten ja naisten 400 metrillä Toukokuun kisoissa Eläintarhan kentällä, vaikka voimakas vastatuuli vaikeuttikin olosuhteita loppusuoralla. Molempien päämatka on 800 metriä.

Vantaan Kenttäurheilijat -58:aa edustava Lampinen kävi kovan kaksinkamppailun Porvoon Akilleen Jonni Blomqvistia vastaan, joka johti vielä loppusuoran puolessavälissä. Lampisen aika oli 48,54. Blomqvist paransi ennätystään 0,35 sekuntia 48,70:een.

– Nyt on ollut vähän sama kaikissa tämän kesän kilpailuissa. Olen juossut 200, 400, 600 ja 800 metriä ja olen vielä vähän treenijumissa, Lampinen arvioi.

– Oli sellainen tunne, että olisi voinut tulla parempi aika. Nyt on aika pitää treenitaukoa, että Espoossa 27. kesäkuuta kulkisi rennosti, jatkoi Lampinen.

Porvoon Akillesta edustava Kuivisto oli naisten 400 metrillä ylivoimainen ajalla 56,04.

– Ihan kivan tuntuinen juoksu. Tuuli söi aikaa loppusuoralla ehkä puoli sekuntia. Tuntui, että olisin voinut juosta ennätykseni tyynemmässä säässä. Juoksen seuraavaksi 400 metriä jo tiistaina 16. kesäkuuta Turussa, Kuivisto kertoi.

Lähde: Urheiluliiton tiedote