Baseballin MLB:n kauteen olennaisena osana kuuluu All Stars -ottelu American Leaguen ja National Leaguen kesken. Vaikka kyseessä on näytösottelu, on sillä vankka asema lajin historiassa. Nyt All Stars -ottelu tulevan kauden osalta on kuitenkin peruttu vasta toista kertaa koskaan.

Ottelu oli määrä pelata Los Angeles Dodgersin isännöimänä, mutta on nyt peruutettu koronapandemian takia. Dodgers pääsee kuitenkin isännöimään seuraavaa All Stars -ottelua alkuvuodesta 2022.

– Haluan kiittää Dodgersin organisaatiota ja Los Angelesin kaupunkia hyvästä yhteistyöstä valmisteluiden alkumetreillä ja siitä, että he ovat olleet kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä, kun olemme yrittäneet luovia pandemian aiheuttamassa epävarmuudessa, MLB-johtaja Robert Manfred sanoi tiedotteessa.

MLB:n All Stars -ottelu on peruutettu aiemmin ainoastaan vuonna 1945 toisen maailmansodan takia.