Baarituolista päähän – tv-tähti hyökkäsi rajusti naispuolisen raviohjastajan kimppuun

Ruotsalaisen raviohjastaja Josefine Ivehagin perjantai-ilta baarissa päättyi perin odottamattomalla tavalla. Ivehag sai iskun kasvoihinsa ja sen jälkeen vielä baarituolista osuman päähänsä. Syylliseksi epäilty on tunnettu tv-kasvo, jota ei kuitenkaan ole nimetty.

Tapaus sattui Tylösandissa, jossa Ivehag ja tv-tähti viettivät iltaa Bettans Barissa kumpikin ja olivat sattumalta päätyneet väittelyyn. Tämä kärjistyi odottamattomalla tavalla.

– Minut on pahoinpidelty. Ensin minua lyötiin avokämmenellä kasvoihin. Kun sen jälkeen käännyin, sain baarituolista suoraan päähäni. Olin todella shokissa, Ivehag kertasi tapahtunutta Aftonbladetille.

Useiden todistajien mukaan tv-tähti pakeni tämän jälkeen paikalta, mutta järjestyksenvalvojat saivat tämän pysäytettyä ja paikalle saapunut poliisi korjasi epäillyn varmempaan talteen.