UFC-tähti Conor McGregoria houkutellaan takaisin tositoimiin mitä moninaisemmilta tahoilta hänen keväisen vetäytymisilmoituksensa jälkeen. Nyt kuoroon on liittynyt myös Kamaru Usman, jonka mukaan McGregor ei edes uskaltanut vastata hänelle ja piikkiä irlantilaisen suuntaan lentää muutenkin.

Mestaruustittelinsä Jorge Masvidalin kukistamalla UFC 251:ssä säilyttänyt Usman kertoo yrittäneensä houkutella McGregoria takaisin ottelemaan. Vastaus oli kuitenkin paljon uhuva – sellaista ei nimittäin tullut.

– Olen tarjonnut hänelle ottelua ja sanoin ’hei, jos haluat sen, se on sinun, se on sovittu’ ja hän pysyi hiljaa, Usman kertoi TMZ Sportsille.

Sen jälkeen teksti alkoi olla aika tylyä luokkaa. Tarkoituksena Usmanilla on toki ärsyttää McGregor tarttumaan haasteeseen.

– Se [ottelu] on menetetty asia, koska me tiedämme Conorin, Usman paukutti.

– Ainoa kerta, kun Conor nousee keskisarjaan on kun hän pystyy valitsemaan kevytsarjalaisia, joilla on tilillään kaksinumeroinen määrä tappioita. Sellaisia jotka hän pystyy hoitamaan, eikä hänen tarvitse pudottaa painoaan kevyeen sarjaan. Jos Conor haluaisi todella kokea keskisarjan, hän tietää kuka sen kuningas on.

Usman vakuutti olevansa valmis otteluun myöhemminkin.

– En ole menossa minnekään! Olen täällä, Usman viestitti.