”Ei tässä ikuisesta nuoruudesta sentään puhuta” – alppihiihtotähti painaa 40-vuotiaanakin entiseen malliin

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Joulukuussa 2001 ensimmäistä kertaa alppihiihdon maailmancupin osakilpailussa mukana ollut itävaltalainen Hannes Reichelt laskee edelleen kuin nuoruutensa päivinä. Sunnuntaina 40 vuotta täyttävä Reichelt ei edes ole tarkemmin suunnitellut vielä lopettamistaan.

Itse asiassa lopettamissuunnitelma oli olemassa jo kauan sitten ja Reichelt aikoi vetäytyä kisoista 35 vuotta täytettyään, mutta toisin kävi. Super G:n maailmanmestari vuodelta 2015 jatkaa ja jatkaa.

– Se että edelleen lasken, on itsellenikin pieni yllätys, mutta niin kauan kuin olen kunnossa, minulla on hauskaa ja pysyn nuorten vauhdissa…, Reichelt sanoo Kronen Zeitungille.

40-vuotias kilpailija huipulla on melkoinen harvinaisuus alppilajeissa. Mitään salaista nuoruudeneliksiirin reseptiä Reichelt ei kuitenkaan ole löytänyt.

– Ei tässä ikuisesta nuoruudesta sentään puhuta, Reichelt nauraa ja tarjoaa ihan loogisen selityksen.

– Olen muihin vauhtilajien laskijoihin verrattuna aika kevytsarjalainen. Se on varmasti vaikuttanut siihen, että nivelet ja nivelsiteet ovat pysyneet kunnossa. Se [kevyt paino] on varmasti maksanut minulle muutaman voiton, mutta tuonut uralleni myös lisää vuosia.

Reichelt loukkasi polven ristisiteen viime joulukuussa Bormiossa ja toisin kuin olisi voinut luulla, tämä vain vahvisti päätöstä jatkaa.

– En halunnut lopettaa sillä tavalla, Reichelt sanoo.

Tähtäin on nyt Cortinan MM-kisoissa alkuvuodesta 2021. Se lienee hyvä paikka panna piste pitkälle uralle?

– Mahdollisesti, mutta ei välttämättä, konkari heittää.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS