”Ei vain suojaa, vaan myös muotia” – tennistähden suunnittelemat kasvomaskit revittiin käsistä

© Kuva: Getty Images

Kasvomaskien tuotanto ja käyttö on suorastaan räjähtänyt koronapandemian myötä. Tenniksen supertähtiin lukeutuva Naomi Osaka on pelaamisen ohella toiminut myös vaatesuunnittelun puolella ja hän päätti yhdistää kaksi asiaa – melkoisella menetyksellä.

USA:ssa asuva, mutta japanilaissyntyinen Osaka ja hänen isosiskonsa Mari suunnittelivat yhteistyössä UNICEFin kanssa yksilöllisen kasvomaskin, jota valmistettiin ja myytiin rajoitettu erä ja tuotto ohjattiin syrjäytyneiden nuorten tukemiseen Japanissa. Ensimmäinen erä maskeja myytiin alta aikayksikön ja lisäerä on tulossa.

– Näin USA:ssa kuinka kaikilla oli samanlainen lääkärikasvosuojus ja muistin, että Japanissa jo ennen tätä kaikkea kaikki pitivät kasvomaskeja, jotka olivat aika muodikkaita, Naomi Osaka kertoi Voguelle.

– Halusin näin ollen markkinoille maskin, joka ei vain suojaa, vaan jota voi käyttää myös muotivaatteena.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.