Kasvomaskien tuotanto ja käyttö on suorastaan räjähtänyt koronapandemian myötä. Tenniksen supertähtiin lukeutuva Naomi Osaka on pelaamisen ohella toiminut myös vaatesuunnittelun puolella ja hän päätti yhdistää kaksi asiaa – melkoisella menetyksellä.

USA:ssa asuva, mutta japanilaissyntyinen Osaka ja hänen isosiskonsa Mari suunnittelivat yhteistyössä UNICEFin kanssa yksilöllisen kasvomaskin, jota valmistettiin ja myytiin rajoitettu erä ja tuotto ohjattiin syrjäytyneiden nuorten tukemiseen Japanissa. Ensimmäinen erä maskeja myytiin alta aikayksikön ja lisäerä on tulossa.

– Näin USA:ssa kuinka kaikilla oli samanlainen lääkärikasvosuojus ja muistin, että Japanissa jo ennen tätä kaikkea kaikki pitivät kasvomaskeja, jotka olivat aika muodikkaita, Naomi Osaka kertoi Voguelle.

– Halusin näin ollen markkinoille maskin, joka ei vain suojaa, vaan jota voi käyttää myös muotivaatteena.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

NaomiOsaka大坂なおみ

@naomiosaka
Hey everyone so the masks sold out 😱 I’m currently working on another launch geared towards international customers, (meaning everyone outside Japan), because I saw there was some confusion on how to order. Thanks guys, love you 🤗❤️ I’ll keep you updated.

NaomiOsaka大坂なおみ

@naomiosaka
I'm excited to share my sister & I designed this limited edition mask with proceeds benefiting @UNICEF’s COVID-19 relief efforts. It's important to protect yourself & others! The masks are three layers coated with 3XDRY BIO & washable up to 50 times: naomiosaka.com