Eurooppa cup alkoi suomalaisittain upeasti – ”Tuntuu hienolta nousta kansainvälisissä kilpailuissa palkintopallille”

© Kuva: Getty Images

Iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup alkoi Tallinnassa suomalaisittain iloisesti, kun Jan Parhiala ampui isopistoolilla toiseksi ja Joonas Kallio kolmanneksi. Kilpailun voitti Viron Peeter Olesk. Parhiala ja Kallio ampuivat kumpikin 578, mutta Parhiala vei kakkossijan sisäkymppien ollessa hänen edukseen 16–15.

– Kilpailussa lähdin keskittymään varmoihin suorituksiin, ja tekemään sitä mitä osaan. Muutaman kerran huomio kiinnittyi vahingossa muualle, ja se vei muutamia pisteitä. Mutta tulos kuvastaa hyvin tämänhetkistä kuntoa, Parhiala arvioi.

Hänellä oli myös muuta aihetta iloon:

– Mahtavaa oli, että ensimmäisen kerran minulla oli käytössä useasta erästä testatut Lapuan panokset. Vaikka erot eri patruuna erien välillä oli testissä pieniä, niin silti itselle paras valittu paukku toi myös luottoa välineisiin, Parhiala sanoo.

Joonas Kallio totesi kilpailunsa sujuneen ”yllättävän mukavasti”.

– Ei ole hirveästi tullut harjoiteltua ruutilajeja. Tarkkuusosa meni ihan normaalisti, mutta pikaosalla vähän meinasi ravistaa. Hienolta se aina tuntuu nousta kansainvälisissä kilpailuissa palkintopallille, Kallio sanoi.

Lähde: Ampumaurheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.