Vapaaottelun UFC:n jättänyt Boston Salmon palasi tositoimiin ensi kertaa uusissa ympyröissä lauantain vastaisena yönä LFA-järjestön alla. Salmonin vastustaja Shawn West tyrmäsi hänet totaalisesti, mutta samalla täysin sääntöjenvastaisesti.

Ottelijoita vaihtoivat iskuja reippaasti pystyssä ja Salmon oli sen verran vastaanottavana osapuolena, että joutui ottamaan taka-askeleita ja kaatui maahan. Salmon oli selkeästi polvi ja molemmat kädet kanveesissa, kun West ryntäsi häntä kohti ja tyrmäsi tämän polvella. Maassa olevaa ottelijaa kohtaan tämä on jyrkästi sääntöjen vastaista.

West juhli tyrmäystä villisti, mutta ilta päättyi hänen osaltaan diskaamiseen. Tajuntansa tilanteessa menettäneen Salmonin voinnista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

UFC FIGHT PASS

@UFCFightPass
Devastating illegal knee results in a DQ. #LFA84